Comenzi rapide?   -   (+4) 0766412237

Alt text for image

Acum mai bine de 15 ani nevoia comunitatii locale de a improviza diverse obiecte si materiale pentru buna desfasurarea a activitatilor liturgice, a pus bazele inceputurilor activitatii noastre de astăzi.

Echipa ObiecteReligioase.ro


Am început cu câteva mici utilaje cu care am reuși să facem diverse obiecte religioase personalizate pentru comunitatea locală. Ulterior ne-am dezvoltat portofoliul și am achiziționat noi utilaje mai performante. Pe măsură ce nevoia comunității a crescut am reușit să acoperim o paletă mult mai largă de nevoi și să putem realiza aceste obiecte pentru un număr mai mare de comunități din zona Moldovei.

Astăzi oferim produse şi servicii personalizate pentru evenimente liturgice şi pentru nevoile comunităţii creştine. Suntem producători direcţi şi ne vom dezvolta capacitatea de producție pentru a putea oferi cât mai multe tipuri de obiecte și de o calitate cât mai bună.
Punem tot efortul nostru pentru a oferi comunităților creștine din toată România produse personalizate de calitate şi preţuri competitive.

Vezi aici ce obiecte te-ar putea interesa         și        aici ce tipuri de servicii oferim.

obiectereligioase.ro © 2024