Comenzi rapide?   -   (+4) 0766412237

Icoane pe pânză / canvas

Detalii despre producerea lor ...

Deși nu este o tehnică nouă, printarea imaginilor, a icoanelor pe pânză este tot mai des întâlnită. Astăzi tehnologia printării permite realizare unor printuri de foarte bună calitate reproducând cu fidelitate și cele mai fine detalii dintr-o imagine. Pot fi realizate printuri după fotografii, sau dupa picturi ori icoane.

Cu un design simplist și modern aceste tablouri pot fi așezate atât in interiorul lcuințelor cât și in interiorul lăcașelor de cult sau in altare. Pot fi cu ușurință agățate sau rezemate.

Cu ce sunt printate?

Tablourile canvas sunt printate cu cerneala ecosolvent și sunt rezistente zeci de ani. Cerneala folostă este special concepută pentru ași păstra intesitatea în timp și pentru perioade scurte pot fi expuse și în exterior acestea rezistând la razele UV. Nu se recomandă totuși pastrarea pentru timp îndelungat în exterior și ferirea de umiditate excesivă.

Pe ce materiale se printează?

Canvasul sau pânza folosită pentru print este un material textil natural sau sintetic special tratat pentru a putea fi imprimat cu cerneluri pe baza de solvenți. În funcție de preferințe se pot alege variante de pânză de diferite grosimi cu finisări mate sau lucioase. Aceste pânze vin în mai multe lățimi, de până la 1,5 m și până la 50 m lungime.

Pe ce suport sunt făcute?

Pânza canvas este întinsă pe un șasiu (ramă) de lemn în general de 2x3 cm grosime. Ramele pot fi de diferite mărimi și în funcție de mărime se recomandă ramforsarea și pe mijlocul ramei cu 1-2 leațuri suplimentare.

Cum comand, ce ar trebui să știu dacă vreau acest tip de tablou?

Dacă vă doriți acest tip de tablou și vreți să comandați ar trebui să știți următoarele lucruri:

Ce vreau să imprim pe el?
- puteți imprima o fotografie (chiar și unele fotografii făcute cu telefoanele moderne pot ieși foarte bine printate) sau o anumtă imagine pe care o aveți sau pe care o avem noi în portofoliul nostru. Întrebați-ne dacă vă putem ajuta cu o anumită imagine, icoană sau sfânt. Atenție! imaginea ce se dorește printată trebuie șă aibă și o margine de câțiva centimetri de jur împrejur pentru a putea fi ândoită. 

Ce dimensiune să fie?
În funcție de spațiul dvs. se pot realiza tabouri de maximum 1,2 m lățime și pâne la câțiva metri lungime. 

Cum comand?
Trimiteți-ne pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. poza care o doriți printată și în cel mai scurt timp vă vom contacta pentru confirmare și detalii de producție. Doriți una din imaginile prezentate pe website? Nici o pproblemă, sunați-ne sau trimiteți-ne un email iar oi vă vom da mai multe detalii.

 

obiectereligioase.ro © 2024